Știri Audi

Red Dot Awards pentru Brand Book de la Audi Sport

08.09.2017

 

  • Trei premii pentru Brand-Book-ul filialei Audi și filmele aferente

 

  • Lărgime de bandă totală de la Audi Sport pe 154 pagini

 

  • Administrator Stephan Winkelmann: "Brand Book-ul ilustrează poziția pe care o susținem pentru brandul nostru"

Neckarsulm, 10.08.2017 - Trei distincții diferite pentru noul Audi Sport Brand Book - acesta este rezultatul din acest an pentru "Red Dot Award: Communications Design". Brand-Book-ul produs cu eforturi considerabile de Audi Sport GmbH a fost distins cu renumitul premiu în categoria  "Books" și "Film Craft". Pentru carte în sine și pentru două dintre filmele produse în acest scop.

 

"Audi Sport Brand Book oferă o perspectivă asupra brandului nostru de înaltă performanță ", declară Stephan Winkelmann, administrator Audi Sport GmbH. "Cartea ilustrează demersul nostru de transfer consecvent al tehnologiei de la sportul cu motor la serie."

 

În cele trei capitole "Performance", "Perfection" și "Passion" Brand-Book-ul descrie caracteristicile relevante Audi Sport. Pe 154 de pagini, cititorul experimentează cu toată lărgimea de bandă a brandului: de la angajamentul pentru clienții noștri implicați în sportul cu motor trecând prin noile modele R și RS și până la  experiența personală a condusului și emoțiile trăite de legenda curselor, Tom Kristensen.

  

Trei dintre poveștile exclusive au fost ilustrate de Audi Sport prin filme produse costisitor în acest scop. Acestea pot fi accesate de către cititor direct via codurile QR din carte sau pe canale de medii sociale ale mărcii și la www.audi.com. Brand-Book-ul în format mare are o tranșă neagră și o calitate înaltă în general. Cartea a fost concepută, realizată și produsă de agenție loved din Hamburg.

 

La "Red Dot Award: Communication Design 2017" juriul a premiat Brand Book-ul Audi de trei ori. Distincția "Best of the Best" a fost acordată filmului Audi Sport Brand Book "Rodeo" în categoria "Film Craft". Filmul  "Tunnel" a primit un "Red Dot" în aceeași categorie. Audi Sport Brand Book a fost desemnat de membrii juriului în  categoria "Books" cu un "Red Dot". Red Dot Award este una dintre cele mai importante distincții în industria designului, cu mai mult de  8.000 propuneri din 50 de țări.

  

*Valorile de consum totale ale modelelor menționate și disponibile pe piața germană le puteți găsi în lista de la sfârșitul acestui comunicat de presă.

 

 

 

 

- Sfârșit -

 

 

Concernul Audi, cu mărcile sale Audi, Ducati și Lamborghini este unul dintre cei mai de succes producători de automobile și motociclete din segmentul Premium. Este prezent în peste 100 de piețe la nivel global și are 16 locații de producție în doisprezece țări.  Filiale în proporție de 100 ale AUDI AG sunt între altele  Audi Sport GmbH (Neckarsulm), Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant'Agata Bolognese/ Italia) și  Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna/Italia).

În anul 2016 concernul audi a livrat circa 1,868 milioane de automobile marca Audi și 3.457 automobile sport marca Lamborghini și 55.451 motociclete marca Ducati către clienții săi.  În exercițiul financiar 2016 AUDI AG a obținut astfel o cifră de afaceri de  59,3 miliarde €, și un rezultat operațional de 3,1 miliarde  €. În acest moment 88.000 de oameni lucrează pentru companie în întreaga lume, dintre aceștia, mai mult de 60.000 în Germania. Audi pune accentul pe produse și tehnologii sustenabile pentru viitorul mobilității.