Știri Audi

„Audi Summit” la Barcelona în iulie: expoziția brandului celor Patru Inele

13.06.2017

 

  • Marele eveniment va arăta modul în care Audi plănuiește să devină o companie digitală de mașini

 

  • Va avea loc premiera mondială a noului model Audi A8

 

  • Prin calitatea înaltă a vieții pe care o oferă locuitorilor săi, Barcelona are potențialul unui smart city

Pe o suprafață totală de peste 10.000 de metri pătrați, primul Audi Summit va prezenta soluții de pionierat pentru mobilitatea urbană de viitor - de la servicii de mobilitate premium până la conducerea și parcarea pilotată. 2.000 de invitați din toată lumea vor experimenta de asemenea, premiera noului model vedetă Audi A8.

Summitul Audi este noua platformă de brand exclusivă a companiei. În hotspot-ul urban din Barcelona, capitala Cataloniei, cei din domeniul mass-mediei, al finanțelor, al comerțului și al asociațiilor din industrie vor beneficia de noi servicii de mobilitate sustenabilă și conectată digital în orașul inteligent al viitorului. Expoziția brandului premium are două componente: o prezentare a produselor de o oră cu 70 de automobile și o introducere în lumea brandului într-un centru comercial de pe coasta mediteraneană. Pe lângă premiera noului Audi A8 compania va prezenta și tehnologia Audi AI: Mașina viitorului va ușura viața locuitorilor cu ajutorul inteligenței artificiale.

Expoziția începe pe data de 11 iulie cu un show care implică LED-uri cu dimensiuni de 50 de metri. Vedeta zilei este noul sedan de lux Audi A8. În partea adiacentă a centrului comercial, vizitatorii vor fi transpuși în atmosfera unei metropole, unde vor experimenta conceptele de mobilitate și vor lua parte la discuții legate de inteligența artificială și fabricile smart din viitor.

Brandul premium va prezenta cum intentionează să ducă mai departe ideea de Vorsprung și în afara produselor sale. Pe drumul spre a deveni compania premium de automobile digitale, Audi implementează din ce în ce mai multe tehnologii digitale pentru a dezvolta soluții durabile pentru mobilitatea urbană. Exemple pot fi văzute în diferite domenii ale operațiunilor sale de afaceri - de la producție și logistică până la vânzări și marketing. Cum va funcționa producția de mașini fără linii de asamblare? Cum poate o mașină să fie configurată digital și testată virtual? Și cum își susține Audi angajamentul social prin aplicarea noilor tehnologii pentru protecția mediului și sustenabilitate? Summitul Audi din Barcelona va face tangibilă transformarea completă a brandului cu cele Patru Inele.

Audi a selectat în mod specific Barcelona ca loc de desfăsurare a expoziției sale. Metropola spaniolă cu o populație de 5 milioane de locuitori oferă o calitate aparte a vieții urbane. Conceptele orașelor smart implică diverse moduri de transport - autobuze, trenuri, taxiuri și mașini - și fac ca orașul să devină mai atractiv.