Știri Audi

Patru cluburi de top la Audi Cup

29.05.2017

 

  • Pe teren: FC Bayern München, Atlético Madrid și Liverpool FC

 

  • Biletele au fost deja puse în vânzare: prețuri începând de la 20 de euro

 

  • "Das Erste" va fi live de pe Allianz Arena pe 1 și 2 august

Ingolstadt, 12 mai 2017 - Data celei de-a cincea ediții Audi Cup a fost confirmată. pe 1 și 2 August, Audi a invitat în arenă patru cluburi internaționale. Primii participanți au fost anunțați, iar biletele au fost deja puse în vânzare. În premieră: antrenorii echipelor au luat parte la conferința de presă folosind video conferințe holografice live.

 

În afară de gazda FC Bayern München, Audi a reușit să asigure participarea echipelor Liverpool FC și Atlético Madrid la Audi Cup. Împreună, aceste trei echipe au câștigat 55 de campionate naționale. A patra echipă participantă urmează să fie anunțată. " Așteptăm cu nerăbdare cele două zile fantastice de fotbal de la München  Până în prezent, Audi Cup a devenit deja o istituție, iar prin participanții de calibru internațional și prin atmosfera formidabilă de la Allianz Arena a dobândit o reputație internațională excelentă," declară Dr. Dietmar Voggenreiter, Membru al Consiliului de Management, Vânzări și Marketing, AUDI AG.

 

În timp ce Carlo Ancelotti a urcat pe scenă la conferința de presă, Jürgen Klopp (Liverpool FC) și Diego Simeone (Atlético Madrid), i s-au alăturat "live" pe Säbener Straße în München ca holograme 3D. Tehnologia de difuzare stereoscopică face ca hologramele să apară 3D în timp real și fără a necesita accesorii adiționale precum ochelarii speciali. Astfel, jurnaliștii au putut adresa întrebări celor trei antrenori - conferința de presă holografică este privită ca fiind o premieră mondială în domeniul sporturilor internaționale. Un alt avantaj: Jürgen Klopp (Liverpool FC) și Diego Simeone au economisit 5.300 de kilometri de zbor și 15 ore de drum.

 

"Fanii vor fi martori la două zile spectaculoase de fotbal la Allianz Arena și la televizor. Din punctul de vedere al sporturilor, prin implicarea cluburilor de top, Audi Cup este un element important în pregătirea pentru noul sezon ce va începe două săptămâni mai târziu," spune Karl-Heinz Rummenigge, Președintele Executiv al Consiliului FC Bayern München AG.

 

Marți, 1 august, se vor juca două semi-finale. Inițial, echipele care pierd vor concura pentru locul al treilea miercuri, 2 august, înainte de confruntarea finală dintre câștigători. Meciurile vor dura 90 de minute și vor începe la 17:45 respectiv 20:30 (CEST). Astfel, spectatorii se vor putea bucura de toate cele patru echipe în doar două zile. Biletele pot fi achiziționate de pe www.audicup.com  iar prețurile încep de la 20 de euro. Pentru cei care nu vor putea ajunge, meciurile vor fi difuzate și pe TV.

 

Imaginile de la conferința de presă pot fi văzute pe https://www.audi-mediacenter.com/en/football-283, iar videourile pe www.audimedia.tv/en.