Știri Audi

Audi a fost desemnat cel mai inovativ brand la “Automotive Innovations Award 2017”

05.05.2017
Audi cel mai inovativ brand la “Automotive Innovations Award 2017”

 

  • Audi cucerește juriul cu cele 84 de îmbunătățiri

 

  • Audi CEO Stadler: "Acest premiu confirmă faptul că aducem 'Progres prin tehnologie' clienților noștri."

Pentru a doua oară consecutiv, Audi obține victoria prin decizie unanimă la "Automotive Innovations Award" în categoria producătorilor premium. Astfel, brandul celor patru inele își demonstrează încă o dată versatilitatea și puterea inovativă pe segmente importante precum aerodinamica, construcția ușoară, conectivitatea și piloted driving.

"Prin cele 84 de noi îmbunătățiri din perioada desemnată, Audi s-a dovedit a fi cel mai inovativ brand (volum și branduri premium)," explică juriul. Patru segmente au fost expuse evaluării: sistemele de acționare auto, condusul autonom și siguranța, noile concepte și structurile auto, interfața și conectivitatea. În plus, Audi a obținut și premiul de cel mai inovativ brand la ultimele două categorii menționate.

 

"Aceste premii confirmă promisiunea brandului de a aduce 'Progres prin tehnologie' și că dovedește suntem lideri în multe dintre domeniile inovative," a declarat Prof. Rupert Stadler, Președintele Consiliului de Management AUDI AG, la conferința de decernare a premiilor din Frankfurt am Main.

"Mai ales în aerodinamică, construcții ușoare, conectivitate, sisteme de asistență pentru șofer și piloted driving ocupăm o poziție extrem de favorabilă și facem tot posibilul pentru a ne menține nivelul competitiv."

 

Centrul Automotive Management și PricewaterhouseCoopers AG au prezentat "Automotive Innovations Award" pentru a cincea oară anul acesta. În cadrul evenimentului sunt premiați cei mai inovativi producători și furnizori de mașini din anul respectiv. Peste 1,162 de inovații de la 19 producători de automobile și 60 de branduri au fost luate în considerare pentru premiere.