Știri Audi

Rover-ul Audi lunar quattro își face apariția în “Alien: Covenant”

28.04.2017
  • Rover-ul Audi lunar quattro își va face apariția în blockbuster-ul "Alien: Covenant" realizat de Twentieth Century Fox

 

  • Producătorul de automobile a dezvoltat component și unitatea de alimentare a rover-ului

 

  • Audi lunar quattro urmează să pornească într-o misiune reală pe Lună

Rover-ul Audi lunar quattro își sărbătorește debutul în blockbuster-ul sci-fi al lui Ridley Scott, "Alien: Covenant", care urmează a fi lansat în mai. Experții Audi au dezvoltat Audi lunar quattro în colaborare cu "Part-Time Scientists" start-up. Acesta va porni în curând într-o misiune reală în spațiu.

Directorul Ridley Scott a integrat Audi lunar quattro în "Alien: Covenant", un nou capitol din seria "Alien". Echipajul navei de colonizare Covenant, aflată în orbita unei planete din celălalt capăt al galaxiei, descoperă ceea ce pare a fi inițial un paradis, dar se dovedește a fi de fapt o lume întunecoasă și periculoasă. Aflați sub o amenințare terifiantă, aceștia încearcă să găsească o modalitate de scăpare. În film, Audi lunar quattro face parte din misiunea Covenant și este trimis pentru a-l ajuta pe Faris (Amy Seimetz) să navigheze pe noua planetă și să analizeze suprafața dificilă a terenului.

Apariția rover-ului Audi lunar quattro se datorează parteneriatului dintre Audi și Twentieth Century Fox. "Franciza 'Alien' este cel mai bun mod prin care putem atrage atenția asupra rover-ului selenar dezvoltat de Audi și de a expune într-un mediu vizionar tehnologiile inteligente folosite de Audi", explică Giovanni Perosino, Vice-președintele Audi pe Internal Marketing Comunication.

"Parteneriatul încheiat pentru 'Alien: Covenant' este o oportunitate de a face cunoscute inovațiile pe care Audi le aduce în explorarea spațiului", declară Zachary Eller, Senior Vice President Marketing Partnerships la Twentieth Century Fox. "Ne bucurăm să continuăm relația de lungă durată pe care o avem cu Audi datorită căreia producătorii au putut integra tehnologie autentică, de ultimă generație în lumile futuriste din filmele lor."

Pe unul dintre cele mai mari platouri de filmare ale peliculei, a mai fost filmat și un scurt-metraj realizat prin colaborarea Twentieth Century Fox, 3AM și Audi. În timp ce patrulează pe Terraforming Bay, Audi lunar quattro descoperă o formă de viață neidentificată și pornește să investigheze. Puteți urmări scurt-metrajul "Alien: Covenant x Audi lunar quattro" aici: http://youtu.be/5fEmCnStgac

 

Audi lunar quattro se pregătește pentru o misiune reală pe Lună. Încă din 2015, producătorul de automobile premium de la Ingolstadt a lucrat la construcția rover-ului alături de echipa condusă de Robert Böhme, fondator și CEO al "Part-Time Scientists" start-up. Experții Audi au și-au adus aportul prin experiența dobândită în domeniul all-wheel drive (tehnologia quattro), al construcției structurilor ușoare, cu experiența dobândită prin dezvoltarea vehiculelor cu motoare electrice și plug-in (e-tron) și în cea din design optimizat.

Prin selectarea celor mai performante materiale, dezvoltatorii au reușit să reducă dimensiunea robotului explorator la doar 30 de kilograme. Părțile Audi lunar quattro sunt fabricate în proporție de 85% din aluminiu și au fost produse prin imprimare 3D la sediul Audi de la Ingolstadt. Un panou solar pivotant suplimentează rover-ul cu energie. Mai mult, acesta este dotat cu tehnologia inteligentă quattro și motor eficient e-tron. Proiectul "Mission to the Moon" se apropie de etapa finală: într-un viitor foarte apropiat, ne putem aștepta să vedem avansatul rover Audi lunar quattro pornind către Lună. 

Pentru mai multe detalii legate de povestea Audi lunar quattro și despre colaborarea cu Twentieth Century Fox, puteți accesa www.audi.com/mission .

Pentru materiale adiționale, vă rugăm să vizitați www.audi-mediaservices.com/en .

 

Despre Grupul Audi:

Grupul Audi are în subordine brandurile Audi, Ducati și Lamborghini și este unul dintre cei mai de succes producători de automobile și motociclete din segmentul premium. Grupul este prezent în toată lumea pe mai mult de 100 de piețe și are 16 locații de producție în 12 țări. AUDI AG include filialele Audi Sport GmbH (Neckarsulm), Automobili Lamborghini S.p.A. (Sant'Agata Bolognesse, Italy) și Ducati Motor Holding S.p.A. (Bologna, Italy).

În 2016, Grupul Audi a livrat clienților aproximativ 1.868 milioane de automobile Audi, 3.457 mașini sport Lamborghini și 55.451 motociclete Ducati. În anul fiscal 2016, AUDI AG a obținut venituri de 59.3 miliarde de Euro și un profit de 3.1 miliarde de Euro. În prezent, aproximativ 88.000 de angajați lucrează în toată lumea pentru companie, din care mai mult de 60.000 dintre aceștia lucrează în Germania. Audi se concentrează pe produse sustenabile și tehnologii pentru viitorul mobilității.

Despre Twentieth Century Fox Film:

Unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de filme, Twentieth Century Fox Film produce, achiziționează și distribuie pelicule cinematografice în toată lumea. Filmele sunt produse sau achiziționate de către studiourile: Twentieth Century Fox, Fox 2000 Pictures, Fox Searchlight Pictures, Fox International Productions și Twentieth Century Fox Animation/Blue Sky Studios.