Tot ce are mai bun de oferit fiecare dintre cele două sisteme de propulsie

Bun venit în universul Audi A8 60 TFSI e²: limuzina din clasa business oferă confort ridicat și un sistem inovator de propulsie.

A8 TFSI e

Audi A8 TFSI e nu poate fi momentan configurat și nici comandat. Partenerul dumneavoastră Audi vă prezintă cu plăcere stocul actual de automobile rulate.

 

Specificațiile modelului Audi A8 60 TFSI e²

Autonomie electrică de cca.

54–60

km*

Accelerare (0-100 km/h)

4,9

sec.**

Puterea sistemului

340

kW (462 CP)**

*Consum combustibil (în regim mixt¹ ²) în l/100 km: 1,8–2,3; consum energie electrică (în regim mixt¹ ²) în kWh/100 km: 22,3-24,6; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ²): 42–52.

 

Luxul de a nu fi constrâns să luați decizii permanente

Sistemul hibrid plug-in ce pune în mișcare modelul Audi A8 60 TFSI e² oferă numeroase avantaje de necontestat, deoarece combină, într-un singur automobil, două motoare ce funcționează pe principii diferite: astfel, cu motorul electric puteți să conduceți silențios și cu emisii locale zero, pe când motorul TFSI pe benzină are grijă ca nici o destinație să nu fie prea departe. Puteți încărca bateria de la punctele publice sau fără nicio grabă, de acasă. Iar funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

 
 

Putere maximă în regim electric

100

kW (136 CP)*

Viteză maximă în regim electric

135

km/h*

Capacitate baterie (brută) de până la

17,9

kWh

*Consum combustibil (în regim mixt¹ ²) în l/100 km: 1,8–2,3; consum energie electrică (în regim mixt¹ ²) în kWh/100 km: 22,3-24,6; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ²): 42–52.

 

Precizie. Dinamism. Design inconfundabil.

Beneficiați de tehnologie de iluminare de următoare generație: farurile Matrix LED digitale opționale sau blocurile optice spate OLED incluse în dotarea standard. De asemenea, veți putea alege dintre două semnături luminoase diferite pentru luminile din spate, și mai mult, când automobilul staționează, semnătura luminoasă va fi adaptată în funcție de modul de conducere selectat.

O apariție electrizantă

Pachetul opțional Exterior S line și nuanța specială Albastru Plasma metalizat³ din gama Audi exclusive accentuează alura sportivă a modelului. Caracterul dinamic se observă clar și la interiorul dotat cu pachetul Interior S line opțional. Cârligul de remorcare opțional este o soluție adițională confortabilă pentru transport.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

MMI-Screen mit Apple Music

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa¹³ sau Amazon Music¹³ în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală, precum și serviciile pentru muzică.

Notă: În imagine: Audi A8 L.

Amazon Alexa in Audi A8 TFSI e

Urcați la bord ca pasager și preluați controlul universului virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride¹⁴ de funcții de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute de pasageri în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți deci această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 
Ein Mann und eine Frau sitzen in einem Fahrzeug und haben Spaß

Inconfundabil, cu Audi exclusive¹⁵

Faceți un unicat din automobilul dumneavoastră Audi A8! Cu Audi exclusive¹⁵, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta cu fidelitate personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. Gama include elemente de decor rafinate, piele de diferite nuanțe și culori exterioare personalizate, inclusiv cu finisaje mate. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

O ofertă fel de variată și diversificată ca viața dumneavoastră

Cu Accesoriile Originale Audi, puteți amplifica și mai mult caracterul polivalent¹⁷ al limuzinei dumneavoastră business. Dotările tehnice și accentele de design din această gamă vă permit să adaptați automobilul până la cel mai mic detaliu, în funcție de gusturile și necesitățile dumneavoastră. Oricând vă este necesar.

 1. Valorile indicate pentru consum și emisii sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Din 1 ianuarie 2022, ciclul de testare NEDC a fost complet înlocuit cu ciclul de testare WLTP, astfel că pentru autovehiculele omologate de tip după această dată nu mai sunt disponibile valorile conform NEDC.
 2. A8 60 TFSI e: Consum combustibil în regim mixt¹: 1,8-2,3 l/100 km; consum energie electrică în regim mixt¹: 22,3–24,6 kWh/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt¹: 42–52 g/km. Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.
 3. Ofertă din gama Audi Sport GmbH.
 4. A8 L: Consum combustibil în regim mixt¹: 7,0-12,2 l/100 km; emisii de CO₂ mixte: 184–285 g/km. Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.
 5. Pentru informații privind disponibilitatea, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. Apple și toate siglele conexe sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. Sau ale unei companii afiliate. Apple Music face parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment. Disponibilitatea Apple Music diferă în funcție de țară. Pentru utilizarea serviciilor este nevoie de trafic de date și de un cont Apple Music, condiții ce pot determina costuri adiționale. Apple Music își rezervă dreptul de a suspenda oricând serviciul. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi.
 6. Amazon Alexa și Amazon Music fac parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment.
 7. În anumite cazuri aceasta poate cauza creșterea consumului de combustibil.
 8. Q8 TFSI e: Consum combustibil în regim mixt¹: 2,1-2,6 l/100 km; consum energie electrică în regim mixt¹: 23,3–25,2 kWh/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt¹: 47–60 g/km. Valorile pentru consumul de combustibil, consumul de energie electrică și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.
 9. Puterea de încărcare depinde de tipul ștecherului folosit pentru conectarea la rețea, precum și de tensiunea electrică specifică fiecărei țări și de numărul fazelor disponibile în rețeaua electrică, precum și în instalația casnică a clientului. Astfel, puterea poate fi diferită pentru diferiți utilizatori. Cablul de conectare la rețea cu ștecher industrial și unitatea de comandă a sistemului de încărcare sunt coordonate între ele, permițând puterea optimă de încărcare. Din punct de vedere tehnic este posibilă modificarea ulterioară a cablului de conectare la rețea cu alt ștecher industrial, însă aceasta poate duce la reducerea puterii de încărcare.
 10. O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
 11. Prețurile afișate pentru încărcare și harta punctelor de încărcare sunt puse la dispoziție de Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Pentru a putea accesa aceste abonamente trebuie să dispuneți de un cont myAudi și de aplicația myAudi, iar în aplicația myAudi trebuie să fi fost introdus un model Audi 100% electric (inclusiv seria de șasiu) și să fi fost creat un utilizator principal. Contractul are valabilitatea fixă de 12 luni și se sfârșește automat după această perioadă. În această perioadă este exclusă denunțarea în condiții normale. Toate prețurile afișate includ taxa pe valoare adăugată conform legii. Valabil pentru Germania. Puteți consulta prețurile din alte țări accesând Detaliile abonamentului (vedeți Detalii abonamente), precum și în aplicația myAudi. Pentru a crea un profil pentru automobilul dumneavoastră în aplicația myAudi aveți nevoie de seria de șasiu a automobilului dumneavoastră. Abonamentele Audi charging pot fi încheiate începând cu 01.01.2023.
 12. Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară. Puteți consulta compatibilitatea actuală cu sistemele de operare iOS/Android în descrierea aplicației myAudi, pusă la dispoziție în magazinul dumneavoastră de aplicații. Este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina web www.my.audi.com.
 13. *Autonomie pur electrică în condiții mixte de drum conform WLTP, cu jante de 19 până la 21 de inchi.
 14. Audi exclusive este o gamă de produse oferită opțional de Audi Sport GmbH. Puteți afla detalii despre dotările standard și dotările opționale la www.audi.ro sau de la Partenerul dumneavoastră Audi.
 15. A8: Consum combustibil în regim mixt¹: 12,1–7,0 l/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt¹: 274–183 g/km. Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.
 16. Dotările gamei de Accesorii Originale Audi sunt oferite de AUDI AG, opțional și contra cost. Dotările nu au fost luate în calcul la determinarea valorilor de consum și emisii ale automobilului. De aceea, instalarea lor este permisă abia după prima înmatriculare.