Mai mult decât un simplu mijloc de transport

Audi A8 L 60 TFSI e² îmbină tehnologia modernă hibrid plug-in cu un nivel extraordinar de confort premium.

A8 L TFSI e

A8 L TFSI e nu poate fi momentan configurat și nici comandat. Partenerul dumneavoastră Audi vă prezintă cu plăcere stocul actual de automobile rulate.

 

Specificațiile modelului Audi A8 L TFSI e²

Autonomie electrică de cca.

54–60

km*

Accelerare (0-100 km/h)

4,9

sec.**

Puterea sistemului

340

kW (462 CP)**

**Consum combustibil (în regim mixt¹ ²) în l/100 km: 1,9–2,3; consum energie electrică (în regim mixt¹ ²) în kWh/100 km: 22,5-26,2; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ²): 42–52.

 

Luxul de a nu fi constrâns să luați decizii permanente

Sistemul hibrid plug-in oferă mai multe avantaje de necontestat, datorate combinării motoarelor ce funcționează pe principii diferite: astfel, cu motorul electric puteți să conduceți silențios și cu emisii locale zero, pe când motorul TFSI pe benzină are grijă ca nici o destinație să nu fie prea departe. Iar bateria o puteți încărca de la punctele publice sau fără nicio grabă, de acasă. Mai mult, funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

 

Putere maximă în regim electric

100

kW (136 CP)*

Viteză maximă în regim electric

135

km/h*

Capacitate baterie (brută) de până la

17,9

kWh

**Consum combustibil (în regim mixt¹ ²) în l/100 km: 1,9–2,3; consum energie electrică (în regim mixt¹ ²) în kWh/100 km: 22,5-26,2; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ²): 42–52.

Precizie. Dinamism. Design inconfundabil.

Beneficiați de tehnologie de iluminare de următoare generație: farurile Matrix LED digitale opționale sau blocurile optice spate OLED incluse în dotarea standard. De asemenea, veți putea alege dintre două semnături luminoase diferite pentru luminile din spate, și mai mult, când automobilul staționează, semnătura luminoasă va fi adaptată în funcție de modul de conducere selectat.

Mai mult spațiu pentru estetică rafinată

Având o lungime totală de 5,30 metri, limuzina business are o alură impunătoare, rafinată prin designul premium. Opțional sunt oferite pachetele S line Exterior, Design negru Plus și, Interior S line, precum și cârligul de remorcare rabatabil.

Marea diferență vine de la interior

Audi A8 L 60 TFSI e² impresionează cu interiorul său mai lung, cu finisaje excelente și confort extraordinar. Iar pe scaunul Confort-Contur Individual cu funcție de relaxare, aveți în partea din dreapta spate a mașinii locul ideal pentru a munci sau a vă relaxa la drum.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: În imagine: Audi A8 60 TFSI e.

MMI-Screen mit Apple Music
 

O ofertă fel de variată și diversificată ca viața dumneavoastră

Cu Accesoriile Originale Audi¹⁶, puteți accentua și mai mult caracterul polivalent al limuzinei dvs business. Dotările tehnice și accentele de design din această gamă vă permit să adaptați automobilul până la cel mai mic detaliu preferințelor și necesităților dumneavoastră. Oricând vă este necesar.

 1. Valorile indicate pentru consum și emisii sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Din 1 ianuarie 2022, ciclul de testare NEDC a fost complet înlocuit cu ciclul de testare WLTP, astfel că pentru autovehiculele omologate de tip după această dată nu mai sunt disponibile valorile conform NEDC.
 2. A8 L 60 TFSI e: Consum combustibil în regim mixt¹: 1,9-2,3 l/100 km; consum energie electrică în regim mixt¹: 22,5–26,2 kWh/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt¹: 42–52 g/km. Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.
 3. În anumite cazuri aceasta poate cauza creșterea consumului de combustibil.
 4. Q8 TFSI e: Consum combustibil în regim mixt¹: 2,1-2,6 l/100 km; consum energie electrică în regim mixt¹: 23,3–25,2 kWh/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt¹: 47–60 g/km. Valorile pentru consumul de combustibil, consumul de energie electrică și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.
 5. Puterea de încărcare depinde de tipul ștecherului folosit pentru conectarea la rețea, precum și de tensiunea electrică specifică fiecărei țări și de numărul fazelor disponibile în rețeaua electrică, precum și în instalația casnică a clientului. Astfel, puterea poate fi diferită pentru diferiți utilizatori. Cablul de conectare la rețea cu ștecher industrial și unitatea de comandă a sistemului de încărcare sunt coordonate între ele, permițând puterea optimă de încărcare. Din punct de vedere tehnic este posibilă modificarea ulterioară a cablului de conectare la rețea cu alt ștecher industrial, însă aceasta poate duce la reducerea puterii de încărcare.
 6. O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
 7. Prețurile afișate pentru încărcare și harta punctelor de încărcare sunt puse la dispoziție de Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Pentru a putea accesa aceste abonamente trebuie să dispuneți de un cont myAudi și de aplicația myAudi, iar în aplicația myAudi trebuie să fi fost introdus un model Audi 100% electric (inclusiv seria de șasiu) și să fi fost creat un utilizator principal. Contractul are valabilitatea fixă de 12 luni și se sfârșește automat după această perioadă. În această perioadă este exclusă denunțarea în condiții normale. Toate prețurile afișate includ taxa pe valoare adăugată conform legii. Valabil pentru Germania. Puteți consulta prețurile din alte țări accesând Detaliile abonamentului (vedeți Detalii abonamente), precum și în aplicația myAudi. Pentru a crea un profil pentru automobilul dumneavoastră în aplicația myAudi aveți nevoie de seria de șasiu a automobilului dumneavoastră. Abonamentele Audi charging pot fi încheiate începând cu 01.01.2023.
 8. Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară. Puteți consulta compatibilitatea actuală cu sistemele de operare iOS/Android în descrierea aplicației myAudi, pusă la dispoziție în magazinul dumneavoastră de aplicații. Este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina web www.my.audi.com.
 9. A8 60 TFSI e: Consum combustibil în regim mixt¹: 1,8-2,3 l/100 km; consum energie electrică în regim mixt¹: 22,3–24,6 kWh/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt¹: 42–52 g/km. Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.
 10. A8 L: Consum combustibil în regim mixt¹: 7,0–12,6 l/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt¹: 184–285 g/km. Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.
 11. Amazon Alexa și Amazon Music fac parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment.
 12. Pentru informații privind disponibilitatea, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. Apple și toate siglele conexe sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. Sau ale unei companii afiliate. Apple Music face parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment. Disponibilitatea Apple Music diferă în funcție de țară. Pentru utilizarea serviciilor este nevoie de trafic de date și de un cont Apple Music, condiții ce pot determina costuri adiționale. Apple Music își rezervă dreptul de a suspenda oricând serviciul. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi.
 13. Audi exclusive este o gamă de produse oferită opțional de Audi Sport GmbH. Puteți afla detalii despre dotările standard și dotările opționale la www.audi.ro sau de la Partenerul dumneavoastră Audi.
 14. A8: Consum combustibil în regim mixt¹: 7,0–12,6 l/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt¹: 183–285 g/km. Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.
 15. Dotările gamei de Accesorii Originale Audi sunt oferite de AUDI AG, opțional și contra cost. Dotările nu au fost luate în calcul la determinarea valorilor de consum și emisii ale automobilului. De aceea, instalarea lor este permisă abia după prima înmatriculare.