Audi RS 7 Sportback performance

Design fascinant, pe un fundal sonor impresionant, ce confirmă fără echivoc performanțele avansate de sub capotă.

Pentru experiențe dinamice fascinante. Audi RS 7 Sportback performance: cu cel mai puternic motor RS6 construit vreodată. Performance is an attitude.

 

Specificațiile modelului Audi RS 7 Sportback performance

Putere

463

kW (630 CP)

Accelerare (0-100 km/h)

3,4

sec.

Cuplul maxim

850

Nm

 

Performanțe incitante.

Audi RS 7 Sportback performance aduce performanțe dinamice extreme în cotidianul dumneavoastră. Plăcerea condusului este garantată de șasiul sport RS Plus opțional cu Dynamik Ride Control (DRC) și pachetul opțional Dynamik RS Plus ce crește viteza maximă la 305 km/h.

RS pe toată linia

Varianta performance a modelului Audi RS 7 Sportback impresionează cu detalii speciale exclusive de design. Culoarea exterioară opțională Albastru Ascari mat, în combinație cu detaliile gri mat de la exterior ce sunt incluse în echiparea standard a acestui model special creează un design de ansamblu pur și simplu fascinant.

În centrul atenției: sportivitatea pură

Interiorul atractiv este pe măsura exteriorului ieșit din comun: ambianța premium sportivă este rafinată cu detalii specifice gamei RS performance.

Inconfundabil. Cu Audi exclusive

Faceți un unicat atractiv din Audi RS 7 Sportback performance! Cu Audi exclusive, automobilul dumneavoastră vă poate reflecta personalitatea și poate deveni la fel de inconfundabil ca dumneavoastră. De pildă optând pentru cusăturile decorative de diferite culori sau pentru covorașele RS sau tapițeria din piele de variate nuanțe, plus culorile din gama amplă de vopsele pentru exterior. Pentru un automobil care să corespundă pe deplin gusturilor dumneavoastră!

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A7 Sportback.

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
Audi connect wird über die myAudi App benutzt
Audi RS 6 Avant performance

Audi RS 6 Avant performance

Consum combustibil (în regim mixt) în l/100 km: 12,2–12,7; emisii de CO₂ (în regim mixt) în g/km: 277-289\n" "Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.