Audi RS 6 Avant performance

Performanțe ultra-avansate.

Pentru experiențe dinamice fascinante. Audi RS 6 Avant performance: cu cel mai puternic motor RS6 construit vreodată. Performance is an attitude.

 

Specificațiile modelului Audi RS 6 Avant performance

Puterea

463

kW (630 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

3,4

sec.

Cuplul maxim

850

Nm

 

Performanțe incitante.

Audi RS 6 Avant performance aduce perfomanțe dinamice extreme în cotidianul dumneavoastră. Plăcerea condusului este garantată de șasiul sport RS Plus opțional cu Dynamik Ride Control (DRC) și pachetul opțional Dynamik RS Plus ce crește viteza maximă la 305 km/h.

RS pe toată linia

Varianta performance a modelului Audi RS 6 Avant dispune de designul incitant pe măsura performanțelor dinamice, cu pachetul de design opțional Carbon mat cu oglinzile exterioare asortate și jante din aliaj ușor de 22 de inchi.

În centrul atenției: sportivitatea pură

Și designul interior subliniază alura progresistă a modelului Audi RS 6 Avant performance. Veți fi cu siguranță încântat de detaliile speciale de design RS performance.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În fotografie: Audi A6 Limuzină.

MMI-Screen mit Apple Music

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
Audi connect wird über die myAudi App benutzt
Dynamische Seitenansicht Audi RS 7 Sportback

Audi RS 7 Sportback performance

Consum combustibil (în regim mixt) în l/100 km: 12,0–12,5; emisii de CO₂ (în regim mixt) în g/km: 273–284. Când consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.)