Cu un pas înaintea prezentului.

Limuzina Audi A6 TFSI e dispune de un sistem de propulsie hibridă plug-in, îmbrăcat într-un design atletic. Utilizarea este simplificată de sistemul de operare de ultimă oră.

 

Specificațiile Limuzinei A6 55 TFSI e²

Autonomie electrică de cca.

63–68

km*

Accelerarea (0-100 km/h)

5,6

sec.**

Puterea sistemului

270

kW (367 CP)**

*Autonomie pur electrică în regim mixt¹ conform WLTP, cu jante de 19 până la 20 de inchi. **Consum combustibil (în regim mixt¹ ²) în l/100 km: 1,2–1,7; consum energie electrică (în regim mixt¹ ²) în kWh/100 km: 19,1-21,8; emisii de CO₂ (în regim mixt¹ ²) în g/km: 28-39.

 

Luxul de a nu fi constrâns să luați decizii permanente

Limuzina Audi A6 TFSI e îmbină punctele forte a două universuri diferite: astfel, cu propulsia pur electrică, puteți să călătoriți silențios și fără emisii, iar grație motorului TFSI cu ardere internă, nu trebuie să renunțați nici la agilitatea dinamică specifică modelelor Audi. Iar funcția de recuperare a energiei de frânare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

Încărcare facilă

Pentru Limuzina Audi A6 TFSI e vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați când sunteți la drum.

Accente ieșite din comun

Limuzina Audi A6 TFSI e se impune cu un caracter sportiv ieșit din comun.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În fotografie: Audi A6 Limuzină.

MMI-Screen mit Apple Music
 

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa¹¹ sau Amazon Music¹¹ în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: În fotografie: Audi A6 Limuzină.

 
Amazon Alexa

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride¹ ² de funcții de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 
Ein Mann und eine Frau sitzen in einem Fahrzeug und haben Spaß

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
Audi connect wird über die myAudi App benutzt
Audi A6 Avant TFSI e

Audi A6 Avant TFSI e

Consum combustibil în regim mixt¹: benzină: 1,5–1,7 l/100 km | energie electrică: 17,5–18,2 kWh/100 km

Când consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv.

 
 1. Valorile indicate pentru consum și emisii sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Din 1 ianuarie 2022, ciclul de testare NEDC a fost complet înlocuit cu ciclul de testare WLTP, astfel că pentru autovehiculele omologate de tip după această dată nu mai sunt disponibile valorile conform NEDC.
 2. A6 Limuzină 55 TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 1,2–1,7; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 19,1-21,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 28–39. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 3. A6 Limuzină: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 8,8-5,1; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 200–133. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 4. Pentru informații privind disponibilitatea, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. Apple și toate siglele conexe sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. Sau ale unei companii afiliate. Apple Music face parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment. Disponibilitatea Apple Music diferă în funcție de țară. Pentru utilizarea serviciilor este nevoie de trafic de date și de un cont Apple Music, condiții ce pot determina costuri adiționale. Apple Music își rezervă dreptul de a suspenda oricând serviciul. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi.
 5. A6 Limuzină 50 TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 1,1–1,7; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 19-21,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 26–29. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 6. În anumite cazuri aceasta poate cauza creșterea consumului de combustibil.
 7. Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară. Puteți consulta compatibilitatea actuală cu sistemele de operare iOS/Android în descrierea aplicației myAudi, pusă la dispoziție în magazinul dumneavoastră de aplicații. Este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina web www.my.audi.com.
 8. Puterea de încărcare poate fi influențată de ștecherele industriale furnizate, precum și de caracteristicile locale ale rețelei electrice.
 9. O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
 10. Prețurile afișate pentru încărcare și harta punctelor de încărcare sunt puse la dispoziție de Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Pentru a putea accesa aceste abonamente trebuie să dispuneți de un cont myAudi și de aplicația myAudi, iar în aplicația myAudi trebuie să fi fost introdus un model Audi 100% electric (inclusiv seria de șasiu) și să fi fost creat un utilizator principal. Contractul are valabilitatea fixă de 12 luni și se sfârșește automat după această perioadă. În această perioadă este exclusă denunțarea în condiții normale. Toate prețurile afișate includ taxa pe valoare adăugată conform legii. Valabil pentru Germania. Puteți consulta prețurile din alte țări accesând Detaliile abonamentului (vedeți Detalii abonamente), precum și în aplicația myAudi. Pentru a crea un profil pentru automobilul dumneavoastră în aplicația myAudi aveți nevoie de seria de șasiu a automobilului dumneavoastră. Abonamentele Audi charging pot fi încheiate începând cu 01.01.2023.
 11. Amazon Alexa și Amazon Music fac parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment.