Practic, dinamic, electrificat

Sistem inovator de propulsie hibrid plug-in și utilitate practică excelentă în cotidian: Audi A6 Avant TFSI e.

 

Specificațiile modelului A6 Avant 55 TFSI e⁴

Autonomie electrică de cca.

60–66

km*

Accelerarea (0-100 km/h)

5,7

sec.**

Puterea sistemului

270

kW (367 CP)**

*Autonomie pur electrică în regim mixt¹ conform WLTP, cu jante de 19 până la 20 de inchi. **Consum combustibil (în regim mixt¹ ⁴) în l/100 km: 1,4–1,7; consum energie electrică (în regim mixt¹ ⁴) în kWh/100 km: 20,3-21,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹ ⁴): 32–39.

 

Luxul de a nu fi constrâns să luați decizii permanente

Audi A6 Avant TFSI e îmbină punctele forte a două universuri diferite: cu propulsia pur electrică puteți să călătoriți silențios și fără emisii locale. Iar grație motorului TFSI cu ardere internă, nu trebuie să renunțați nici la agilitatea dinamică specifică modelelor Audi. Mai mult chiar, funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

Încărcare facilă

Pentru Audi A6 Avant TFSI e vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați când sunteți la drum.

Accente ieșite din comun

Exterior sportiv și elegant și interior confortabil și practic. Audi A6 Avant TFSI e convinge cu avantajele specifice deja consacrate ale gamei Avant de modele Audi.

Variabil și practic

Spațiul generos oferit de interiorul modelului Audi A6 Avant TFSI e oferă spațiu extrem de confortabil pentru cinci persoane. Bateria motorului electric este integrată în manieră inteligentă sub podeaua portbagajului, astfel încât volumul portbagajului se ridică până la 1.535 litri cu scaunele rabatate.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă facă fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hituri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlisturi.

În fotografie: Audi A6 Limuzină.

 

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa¹³ sau Amazon Music¹³ în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: În fotografie: Audi A6 Limuzină¹².

 

Urcați la bord ca pasager și cufundați-vă în universul virtual.

Luați loc pe un scaun din spate și puneți-vă ochelarii VR, pentru a vă bucura de experiențe cu adevărat ieșite din comun. Deoarece Audi aduce la bordul automobilului dumneavoastră oferta holoride¹⁴ de funcții de VirtualReality-Entertainment. Această tehnologie inovatoare asociază mișcările percepute în automobilul în mers, cu experiența din lumea virtuală văzută cu ochelarii. Când automobilul se deplasează într-un viraj, veți simți această mișcare de pe locul din spate. Dar și vizual veți percepe schimbarea de direcție, de exemplu, prin faptul că nava spațială pe care o vedeți în format 3D cu ajutorul ochelarilor virează la rândul ei în zbor.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron¹⁶.

 
 1. Valorile indicate pentru consum și emisii sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Din 1 ianuarie 2022, ciclul de testare NEDC a fost complet înlocuit cu ciclul de testare WLTP, astfel că pentru autovehiculele omologate de tip după această dată nu mai sunt disponibile valorile conform NEDC.
 2. A6 Avant 50 TFSI e quattro: Consum combustibil în regim mixt¹: 1,4– 1,7 l/ 100; consum energie electrică în regim mixt¹: 20,2–21,82 kWh/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt¹: 32–39 g/km. Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.
 3. Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară. Puteți consulta compatibilitatea actuală cu sistemele de operare iOS/Android în descrierea aplicației myAudi, pusă la dispoziție în magazinul dumneavoastră de aplicații. Este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina web www.my.audi.com.
 4. A6 Avant 55 TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 1,4–1,7; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 20,3-21,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 32–39. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 5. Autonomie pur electrică în condiții mixte de drum conform WLTP, cu jante de 18 până la 20 de inchi.
 6. A6 Limuzină TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 1,4–1,7; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 20,2-21,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 32–39. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 7. În anumite cazuri aceasta poate cauza creșterea consumului de combustibil.
 8. Puterea de încărcare poate fi influențată de ștecherele industriale furnizate, precum și de caracteristicile locale ale rețelei electrice.
 9. O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
 10. Prețurile afișate pentru încărcare și harta punctelor de încărcare sunt puse la dispoziție de Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Pentru a putea accesa aceste abonamente trebuie să dispuneți de un cont myAudi și de aplicația myAudi, iar în aplicația myAudi trebuie să fi fost introdus un model Audi 100% electric (inclusiv seria de șasiu) și să fi fost creat un utilizator principal. Contractul are valabilitatea fixă de 12 luni și se sfârșește automat după această perioadă. În această perioadă este exclusă denunțarea în condiții normale. Toate prețurile afișate includ taxa pe valoare adăugată conform legii. Valabil pentru Germania. Puteți consulta prețurile din alte țări accesând Detaliile abonamentului (vedeți Detalii abonamente), precum și în aplicația myAudi. Pentru a crea un profil pentru automobilul dumneavoastră în aplicația myAudi aveți nevoie de seria de șasiu a automobilului dumneavoastră. Abonamentele Audi charging pot fi încheiate începând cu 01.01.2023.
 11. A6 Limuzină: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 5,3-8,3; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 138–193. Acolo unde consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca interval de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru consumul acestui automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP. Nu sunt disponibile și valorile conform NEDC.
 12. Pentru informații privind disponibilitatea, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. Apple și toate siglele conexe sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. Sau ale unei companii afiliate. Apple Music face parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment. Disponibilitatea Apple Music diferă în funcție de țară. Pentru utilizarea serviciilor este nevoie de trafic de date și de un cont Apple Music, condiții ce pot determina costuri adiționale. Apple Music își rezervă dreptul de a suspenda oricând serviciul. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi.
 13. Amazon Alexa și Amazon Music fac parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment.
 14. Training-urile oferite de Audi driving experience se desfășoară cu automobile Audi omologate pentru circulația pe drumurile publice, cu excepția automobilelor speciale pentru competițiile sportive, care vor fi folosite exclusiv pe drumuri închise și în zone închise. Automobilele Audi omologate pentru circulația pe drumurile publice nu sunt concepute pentru utilizarea în cursele cu mașini și nu se pretează în acest scop. Training-urile, cu excepția training-urilor cu automobile speciale pentru competițiile sportive, nu prevăd condusul liber, ci se desfășoară sub îndrumarea trainerilor și a asistenților de training instruiți, ce dispun de experiență vastă în domeniu. De asemenea, training-urile vor fi adaptate abilităților și cunoștințelor fiecărui participant. Tehnicile de condus prezentate și puse în aplicare în cadrul training-urilor pot fi folosite în traficul rutier public doar în măsura în care codul rutier o permite.
 15. e-tron: Consum energie electrică în kWh/100 km¹, mixt: 24,3–21,4 (NEDC); 26,1–21,7 (WLTP); emisii mixte de CO₂¹ în g/km: 0. Acolo unde consumul de curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile exacte aferente unui anumit autovehicul depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv.