Audi S3 Sportback Heck

Sportivitate în formă pură

Dinamic și totuși compatibil cu viața de zi cu zi: Audi S3 Sportback.

 

S3 Sportback în cifre

Puterea

228

kW (310 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

4,8

sec.

Cuplul maxim

400

Nm

Plăcerea condusului se scrie cu ”S” mare

Sistemul de tracțiune integrală quattro inclus în echiparea standard asigură tracțiunea excelentă, iar șasiul sport vă permite să conduceți Audi S3 Sportback cu o precizie și mai mare.

Dinamic din orice perspectivă: exteriorul

Elementele specifice gamei de modele S îi subliniază și mai pregnant alura dinamică și atractivă, ca de pildă cu terminațiile duble ale celor două evacuări ale sistemului de eșapament.

 
 

Genele sportive se cunosc imediat și la interior

Și la interiorul modelului Audi S3 Sportback se continuă cursiv conceptul inconfundabil de la exterior, cu un design dinamic, clar structurat și rafinat.

 

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte fiecare călătorie memorabilă căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A3 Sportback.

Pachetul de design Carbon

Pachetul de design Carbon subliniază caracterul de sportiv al modelului Audi S3 Sportback, datorită elementelor premium realizate din material plastic ranforsat cu fibră de carbon. Acest material se distinge prin structura geometrică uniformă vizibilă a fibrelor din componență. Carcasele oglinzilor exterioare și eleronul din carbon punctează alura dinamică a automobilului, desenând totodată contraste expresive pe culoarea caroseriei.

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
 

Audi S3 Limuzină

Consum combustibil mixt: 7,2–7,3 l/100 km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca plajă de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.