Audi Logo
Menu
 
 
Audi S3 Limousine

Plăcerea condusului se scrie cu ”S” mare

Mai puternic. Un sportiv adevărat. Fascinație instantanee: Limuzina Audi S3 vopsită în Roșu Tango metalizat.

 

Limuzina S3 în cifre

Puterea

228

kW (310 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

4,8

sec.

Cuplul maxim

400

Nm

 

Caracteristici dinamice spectaculoase

Limuzina Audi S3 este echipată optim pentru manevrele rapide, deoarece sistemul de tracțiune integrală quattro inclus în dotarea standard asigură tracțiune excelentă, iar șasiul S accentuează agilitatea și manevrabilitatea sportivă a mașinii.

 

Exteriorul: maniera elegantă de a etala mușchii

Designul de ansamblu precis, partea din spate elegantă și elementele S de design îi accentuează Limuzinei Audi S3 sportivitatea.

 

Genele sportive se cunosc imediat și la interior

Limuzina Audi S3 își păstrează și la interior designul clar și dinamic.

 

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale moderate de artiști renumiți. Astfel, puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A3 Sportback.

Pachetul de design Carbon

Pachetul de design Carbon subliniază caracterul de sportiv al modelului Audi S3 Sportback datorită elementelor premium realizate din material plastic ranforsat cu fibră de carbon. Acest material se distinge prin structura geometrică uniformă vizibilă a fibrelor din componență. Carcasele oglinzilor exterioare și eleronul din carbon punctează alura dinamică a automobilului, desenând totodată contraste expresive pe culoarea caroseriei.

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
 

Audi S3 Sportback

Consum combustibil mixt: 8,1-8,5 l/100km

Emisii de CO₂ - 183 - 194 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.