Audi Logo
Menu
 

Esența performanțelor de vârf

Performance is an attitude.

Puterea

294

(400 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

3,8

sec.

Cuplul maxim

500

Nm

 

Flexibilitate și performanțe avansate

Audi RS 3 Sportback asigură performanțe impresionante pe toată linia. Designul marcat de forță, caracteristicile dinamice extraordinare și motorul TFSI de 2,5 litri vă vor impresiona de fiecare dată din nou. Zi de zi.

Performanțe palpabile

Audi RS 3 Sportback Heck

Mai mult dynamism, mai mult confort și totul în stil RS. Cu Pachetul Dynamik RS Plus, Launch Control și sistemul de evacuare sport RS, performanțele avansate se transformă în experiențe spectaculoase. Audi drive select permite adaptarea caracterului automobilului în baza a trei moduri de condus specifice gamei RS.

 

Interiorul în interpretare dinamică

Audi RS 3 Sportback impresionează și la interior cu materialele sale de calitate superioară, finisajele excelente și detaliile de design specifice modelelor RS. Cu pachetul de design RS Plus și Audi virtual cockpit Plus în variantă RS, caracterul dinamic al mașinii devine, de asemenea, vizibil.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale moderate de artiști renumiți. Astfel, puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A3 Sportback.

 

Inconfundabil. Audi exclusive

Faceți un unicat atractiv din noul dumneavoastră Audi RS 3 Sportback, de pildă, cu gama de culori oferite de Audi exclusive. Astfel, pentru exterior puteți opta pentru nuanțele speciale Albastru exclusive Albastru Sepang pearleffect, Verde Goodwood pearleffect sau Portocaliu Fire.

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
 

Audi RS 3 Limuzină