Audi Logo
Menu
 

Performanțe de vârf în formă de limuzină

Performance is an attitude.

Puterea

294

kW

(400 CP)

Accelerarea (0-100 km/h)

3,8

sec.

Cuplul maxim

500

Nm

 

Esența performanțelor de vârf

Audi RS 3 Limuzină asigură performanțe impresionante pe toată linia. Designul marcat de forță, caracteristicile dinamice extraordinare și motorul TFSI de 2,5 litri vă vor impresiona de fiecare dată din nou. Zi de zi.

RS – pe scurt

Mai mult dinamism, mai mult confort. Cu pachetul dinamic RS plus și Launch Control, precum și cu sistemul de evacuare sport RS, performanța devine o experiență. Caracterul vehiculului poate fi ajustat utilizând trei moduri de conducere suplimentare specifice RS, utilizând Audi drive select.

 

Interiorul în interpretare dinamică

Audi RS 3 Limuzină impresionează și la interior cu materialele sale de calitate superioară, finisajele excelente și detaliile de design specifice modelelor RS. Cu pachetul de design RS Plus și Audi virtual cockpit Plus în variantă RS, caracterul dinamic al mașinii devine, de asemenea, vizibil.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A3 Sportback.

 

Inconfundabil. Audi exclusive

Faceți un unicat atractiv din noul dumneavoastră Audi RS 3 Sportback, de pildă, cu gama de culori oferite de Audi exclusive. Astfel, pentru exterior puteți, de exemplu, opta pentru nuanțele speciale Albastru exclusive Albastru Sepang pearleffect, Verde Goodwood pearleffect sau Portocaliu Fire.

 

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

Audi RS 3 Sportback