A3 Sportback

Pe scurt: evoluție vizibilă și totodată palpabilă

Design progresist și tehnologii inovatoare: Audi A3 Sportback.

Notă: Culoarea exterioară din imagine nu este disponibilă momentan.

Tehnologii inovatoare

Diferitele tehnologii și sisteme de asistență oferite pentru Audi A3 Sportback vă vor ajuta la evitarea obstacolelor, precum și la accelerare și frânare. Astfel veți beneficia de confort mai ales la drum lung, dar și în traficul urban.

Sportiv, rafinat, digital

La interior, designul dinamic este accentuat, de pildă, de scaunele sport opționale pentru locurile din față sau de consola centrală cu schimbătorul de viteze cu shift-by-wire (la automobilele cu S tronic). Funcția On-Street Parking oferită de sistemul opțional MMI Navigation Plus vă indică probabilitatea de a găsi un loc de parcare liber de-a lungul anumitor drumuri.

Design emoțional

Audi A3 Sportback se face remarcat prin pasajele roților expresive, ecartamentul solid și linia continuă a umerilor, trasată cu eleganță pe profilul atractiv. Iar în combinație cu grila Singleframe mărită, având grila în model de fagure, Audi A3 Sportback arată și mai atletic ca niciodată.

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

 
 

Audi A3 Limuzină

Consum combustibil mixt: 3,8–6,6 l/100 km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.