Impresionează în toate variantele de propulsie

Puteți conduce 100% electric sau cu propulsie hibridă sau doar cu motorul cu ardere internă: Audi A3 Sportback TFSI e oferă modul de condus potrivit pentru fiecare situație.

Parametrii modelului A3 Sportback 45 TFSI e²

Autonomie electrică de cca.

59-63

km*

Accelerarea (0-100 km/h)

6,8

sec.**

Puterea sistemului

180

kW (245 CP)**

*Autonomie pur electrică în regim mixt¹ conform WLTP, cu jante de 16 până la 18 de inchi.

 

Luxul de a nu fi constrâns să luați decizii permanente

Audi A3 Sportback TFSI e îmbină punctele forte a două universuri diferite: astfel, cu propulsia pur electrică, puteți să călătoriți silențios și fără emisii, beneficiind totuși de puterea ridicată, Mai mult, funcția de recuperare permite refacerea nivelului de încărcare al bateriei în timpul mersului.

 

Încărcare facilă

Pentru Audi A3 Sportback TFSI e vă stau la dispoziție variate opțiuni de încărcare pentru acasă și pentru situațiile în care doriți să încărcați când sunteți la drum.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music⁶ integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music⁶ beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi, care să vă încânte fiecare călătorie memorabilă căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale, moderate de artiști renumiți. Astfel puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A3 Sportback.

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa¹² sau Amazon Music¹² în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

Notă: În fotografie: Audi A3 Limuzină.

 
 

Audi A3 Sportback

Consum combustibil în regim mixt¹: 4,3–7,8 l/100 km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.

 1. Valorile indicate pentru consum și emisii sunt determinate conform procedeelor impuse de lege. Din 1 ianuarie 2022, ciclul de testare NEDC a fost complet înlocuit cu ciclul de testare WLTP, astfel că pentru autovehiculele omologate de tip după această dată nu mai sunt disponibile valorile conform NEDC.
 2. A3 Sportback 45 TFSI e: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 1,2–1,5; consum energie electrică (în regim mixt¹) în kWh/100 km: 14,8-16,6; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 27–34. Când consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru acest automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP pentru consum. Nu sunt disponibile valorile conform NEDC.
 3. A3 Sportback 40 TFSI e: Consum combustibil în regim mixt¹: 1,1-1,6 l/100 km; consum energie electrică în regim mixt¹: 15,5–16,4 kWh/100 km; emisii de CO₂ în regim mixt¹: 25–35 g/km.
 4. În anumite cazuri aceasta poate cauza creșterea consumului de combustibil.
 5. A3 Sportback: A3 Sportback: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 4,3-7,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 108–178. Când consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru acest automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP pentru consum. Nu sunt disponibile valorile conform NEDC.
 6. Pentru informații privind disponibilitatea, vă rugăm să consultați distribuitorul dumneavoastră Audi. Apple și toate siglele conexe sunt mărci înregistrate ale Apple Inc. Sau ale unei companii afiliate. Apple Music face parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment. Disponibilitatea Apple Music diferă în funcție de țară. Pentru utilizarea serviciilor este nevoie de trafic de date și de un cont la Apple Music, condiții ce pot determina costuri adiționale. Apple Music își rezervă dreptul de a suspenda oricând serviciul. Mai multe informații vă oferă cu plăcere partenerul dumneavoastră Audi.
 7. Disponibilitatea poate diferi în funcție de țară. Puteți consulta compatibilitatea actuală cu sistemele de operare iOS/Android în descrierea aplicației myAudi, pusă la dispoziție în magazinul de aplicații pe care îl folosiți. xxxxx Este necesară înregistrarea prealabilă pe pagina web www.my.audi.com.
 8. Puterea de încărcare poate fi influențată de ștecherele industriale furnizate, precum și de caracteristicile locale ale rețelei electrice.
 9. O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
 10. Prețurile afișate pentru încărcare și harta punctelor de încărcare sunt puse la dispoziție de Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). Pentru a putea accesa aceste abonamente trebuie să dispuneți de un cont myAudi și de aplicația myAudi, iar în aplicația myAudi trebuie să fi fost introdus un model Audi 100% electric (inclusiv seria de șasiu) și să fi fost creat un utilizator principal. Contractul are valabilitatea fixă de 12 luni și se sfârșește automat după această perioadă. În această perioadă este exclusă denunțarea în condiții normale. Toate prețurile afișate includ taxa pe valoare adăugată conform legii. Valabil pentru Germania. Puteți consulta prețurile din alte țări accesând Detaliile abonamentului (vedeți Detalii abonamente), precum și în aplicația myAudi. Pentru a crea un profil pentru automobilul dumneavoastră în aplicația myAudi aveți nevoie de seria de șasiu a automobilului dumneavoastră. Abonamentele Audi charging pot fi încheiate începând cu 01.01.2023.
 11. A3 Limuzină: Consum combustibil (în regim mixt¹) în l/100 km: 4,2-7,8; emisii de CO₂ în g/km, (în regim mixt¹): 109–178. Când consumul de combustibil/curent electric și emisiile de CO₂ sunt exprimate ca intervale de valori, valorile individuale exacte depind de dotările alese pentru autovehiculul respectiv. Pentru acest automobil sunt disponibile exclusiv valori conform WLTP pentru consum. Nu sunt disponibile valorile conform NEDC.
 12. Amazon Alexa și Amazon Music fac parte din dotarea opțională Audi connect Navigation & Infotainment.