Audi Logo
Menu
 
 
Audi A3 Limousine

Pe scurt: evoluție vizibilă și totodată palpabilă

Limuzina Audi A3 este pe deplin conectată și digitalizată, de la sistemul de infotainment la sistemele de asistență.

Configurație de bază

A3 Limuzină 30 TFSI

  • Pachetul Business
  • Faruri LED și blocuri optice spate LED
  • Sistem pentru parcare Plus cu asistent pentru manevrare
 

Tehnologii inovatoare

Diferitele tehnologii și sisteme de asistență 11 oferite pentru Limuzina Audi A3 vă vor ajuta la evitarea obstacolelor, precum și la accelerare și frânare, beneficiind de confort mai ales la drum lung, dar și în traficul urban.

Ascultați oricând muzica preferată cu Apple Music integrat la bordul mașinii

Cu Apple Music beneficiați și la drum de experiențe muzicale pe gusturile dumneavoastră, putând asculta melodiile preferate din cele 90 de milioane de titluri disponibile, direct din sistemul MMI al automobilului. Fără publicitate. Astfel aveți, de asemenea, ocazia să descoperiți melodii și artiști noi care să vă încânte fiecare călătorie memorabilă, căci puteți alege, de pildă, din cele trei posturi de radio live internaționale moderate de artiști renumiți. Astfel, puteți asculta hit-uri actuale, melodii clasice sau country. De asemenea, aveți acces și la biblioteca dumneavoastră muzicală personală și puteți căuta după artiști, melodii, albume sau playlist-uri.

Notă: Fotografia este realizată într-un Audi A3 Sportback.

Cu Amazon Alexa și Amazon Music mereu alături la bord

Integrând Amazon Alexa sau Amazon Music în automobilul dumneavoastră Audi, puteți utiliza acum și la drum serviciile Amazon de comandă vocală și serviciile pentru muzică. Totul este foarte simplu și nu aveți nevoie de smartphone și nici de vreo aplicație.

 

Prima impresie contează

De la prima privire, A3 impresionează cu grila Audi Singleframe impunătoare, cu designul său atractiv de fagure. Din profil, se face remarcată linia continuă de la nivelul așa-numiților umeri, ce intră elegant în portierele din spate, accentuând astfel lungimea limuzinei Audi A3. Ecartamentul lat conferă întregului automobil o alură deosebit de atletică.

Funcțiile on-demand

Funcțiile Audi on-demand vă oferă și mai multă flexibilitate în selectarea dotărilor. Astfel puteți comanda oricând dotări adiționale din gama on-demand, chiar și după ce v-a fost livrat automobilul. Iar cu aplicația myAudi, procedura de selectare și comandare a acestor funcții devine deosebit de intuitivă și rapidă.

Notă: În imagine: Audi e-tron.

Audi A3 Sportback

Consum combustibil mixt: 4,3-7,8 l/100km

Emisii de Carbon1: 108-178 g/km

Valorile pentru consumul de combustibil și emisiile de CO₂ indicate ca interval de valori variază în funcție de anvelopele/roțile montate.