eCar Award pentru Audi A3 Sportback e-tron

Audi marchează cu strategia sa plug-in hybrid. În cadrul eCar Awards organizate de revistele Auto Bild și Auto Test, Audi a ocupat primul loc cu modelul A3 Sportback e-tron și conceptul TT offroad.
Audi A3 Sportback e-tron a fost victorios în categoria „Best Plug-In Hybrid – Production Vehicles”. „Modelul nostru Audi A3 Sportback e-tron a impresionat clienții prin utilitatea zilnică a sistemului plug-in hybrid. Acesta cuprinde performanță, sportivitate, confort și eficiență.” a declarat Prof. Dr. Ulrich Hackenberg, membru al consiliului director pentru Dezvoltare Tehnică la AUDI AG.

Conceptul Audi TT offroad a făcut cea mai bună impresie la categoria „Best Plug-In Hybrid – Concept Vehicles”. Audi a introdus acest showcar la Salonul Auto International de la Beijing în aprilie. Sistemul său de propulsie plug-in hybrid este capabil de performanță foarte dinamică grație celor două motoare electrice cu o putere a sistemului de 300 kW (408 CP). La a cincea ediție eCar Award au participat 54 de autovehicule electrice. Cititorii Auto Bild și Auto Test au votat în 11 categorii.