Audi TT este „Connected Car 2014”

Audi a fost cea mai de succes marcă în „cadrul Connected Car Award”, eveniment organizat de Auto Bild și Computer Bild. În total, cele patru inele au strâns patru premii. Marca a ocupat primele poziții ale categoriilor navigație, internet și Entertainment. Modelul Audi TT a primit titlul de Connected Car 2014.
„Premiile marchează succesul nostru în ceea ce privește conectivitatea. Grație sistemelor sofisticate de asistență, infotainment conectat și comunicare inteligentă car-to-car, noi reușim să creăm realitate conectată,” declară Prof. Dr. Ulrich Hackenberg, Membru al Consiliului DIrector pentru Dezvoltare Tehnică la AUDI AG. Ricky Hudi, Directorul Departamentului pentru Dezvoltare Electică/Electronică, adaugă: „Serviciile noastre Audi connect sporesc siguranța, confortul și eficiența. Premii precum acestea confirmă munca noastră consistentă pentru dezvoltare și ne încurajează să continuăm să oferim servicii pioniere.”

Audi a excelat la categoria „Navigation” cu afișajul hărților via Google Earth și Google Street View cât și cu căutarea point-of-interest cu comandă vocală. La categoria „Internet”, Audi a adjudecat victoria cu transmisia de date de înaltă viteză LTE, fiind primul producător de autoturisme ce a realizat integrarea completa a acestui standard în vehicul. La categoria „Entertainment”, utilizatorii au plasat MMI touch și Audi virtual cockpit în fruntea clasamentului.